Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 Adulti , 7 Nopti , 19.10.2024 -26.10.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
STANDARD ROOM ECO
All inclusive
Plecare din Bucuresti / Avion Detalii
1 539 €
1 375 €
Servicii incluse
    Servicii neincluse
      Transe de plata
      Conditii de anulare
      • 687.5 € de la 21.09.2024
      • 1375 € de la 28.09.2024
      - doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
      detalii Pret
      Camera : STANDARD ROOM ECO
      Masa : All inclusive
      Detalii : Plecare din Bucuresti / Avion
      Detalii
      1 539 €
      1 375 €
      Servicii incluse
        Servicii neincluse

          Descrierea hotelului



          DESCRIERE: Hotelul Sural Resort iti ofera o experienta de vacanta de neuitat, cu locatia sa de-a lungul malului marii, la vest de Side, perla Mediteranei. Cu plaja sa aurie cu nisip unic, gradina sa luxurianta si noul sau concept bogat in optiuni, Sural Resort Hotel promite o experienta remarcabila.


          LOCALIZARE: Situat pe malul marii, Hotelul Sural Resort reprezinta o oaza de relaxare la doar 55 km de Aeroportul Antalya, 9 km de orasul Side si 2 km de statiunea Colakli. Cu o suprafata generoasa de 70.000 m2 si construit in anul 2005, acest complex ofera o experienta de cazare diversificata si confortabila.


          DOTARI CAMERE: Cele 8 cladiri, fiecare cu 4 nivele, gazduiesc 375 de camere standard (maxim 3 persoane, 27 m2) si 125 de camere family (2 dormitoare cu usi, maxim 4 persoane, 35 m2). Fiecare camera dispune de facilitati precum pat/WC, minibar (reumplut zilnic cu 1,5 litri apa de izvor), TV prin satelit, radio, aer conditionat, telefon direct, seif cu inchiriere, uscator de par, balcon si zona de relaxare.


          FACILITATI HOTEL: Hotelul impresioneaza si prin facilitatile sale variate, incluzand un restaurant principal, meniuri dietetice si vegetariene, 5 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara si 5 tobogane acvatice pentru distractie in apa. Alte servicii disponibile includ cabinet medical, coafor, magazine, spalatorie si o sala de conferinte pentru 100 de persoane. Complexul dispune de trei terenuri de fotbal, iar accesul la internet WiFi este gratuit in zona de lobby.
          Pentru momente de relaxare, o gama variata de facilitati sunt oferite gratuit, cum ar fi baia turceasca, sauna, jacuzzi, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, terenuri de tenis si activitati sportive precum volei pe plaja si baschet. Exista, de asemenea, posibilitati pentru copii de a se bucura de facilitati adaptate varstei lor, inclusiv bufet special, piscina, 3 tobogane acvatice, loc de joaca si mini-club pentru cei intre 4 si 14 ani. Cu animatie, muzica live si discoteca, Hotelul Sural Resort se distinge ca o destinatie ideala pentru relaxare si distractie in acelasi timp.


          PAGINA WEB: https://www.sural.com.tr/sural-resort/index.html

          Harta

           
           

          Alte hoteluri in destinatie

          Lavitas Hotel

          Side, Antalya, Turcia

          de la 539.5 /pers

          19 % Last Minute
          BARUT B SUITES

          BARUT B SUITES

          Side, Antalya, Turcia

          de la 474 /pers

          50 % Last Minute
          THRONE BEACH RESORT&SPA

          THRONE BEACH RESORT&SPA

          Side, Antalya, Turcia

          de la 368 /pers