Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 Adulti , 7 Nopti , 19.10.2024 -26.10.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
HOTEL STANDARD ROOM ROH
ULTRA ALL INCLUSIVE
Plecare din Bucuresti / Avion Detalii
2 490 €
1 537 €
Servicii incluse
    Servicii neincluse
      Transe de plata
      Conditii de anulare
      • 768.5 € de la 21.09.2024
      • 1537 € de la 28.09.2024
      - doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
      detalii Pret
      Camera : HOTEL STANDARD ROOM ROH
      Masa : ULTRA ALL INCLUSIVE
      Detalii : Plecare din Bucuresti / Avion
      Detalii
      2 490 €
      1 537 €
      Servicii incluse
        Servicii neincluse

          Descrierea hotelului



          Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 2006. Este constuit pe o suprafata totala de 130.000 mp si dispune de 606 camere repartizate in cladirea principala cu 5 etaje si in vile.

          Localizare: Hotelul este situat pe malul marii, la 1 km de orasul Side, la 5 km de orasul Manavgat si la 60 km de aeroportul Antalya.

          Dotari camere: La HOTEL SUENO BEACH beneficiati de camere intre 31 si 90 mp dotate cu: televizor, minibar, seif, aer conditionat centralizat, uscator de par, internet wireless, telefon,  baie cu cada sau cabina de dus, balcon. 

          Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 6 restaurante a la carte (oriental, pescaresc, italian, mexican, turcesc, barbeque), baruri, piscine exterioare pentru adulti si copii, piscina interioara incalzita pentru adulti si copii, aquapark, amfiteatru, sauna, baie turceasca, centru fitness, jocuri pe plaja, basket, teren de fotbal, teren de tenis, tenis de masa, volei pe plaja, spectacole in timpul serii, discoteca, cinema, programe de animatie, sali de conferinte, mini club, club Lollipop pentru copii, Luna Park, mini disco, teren de joaca, cinema.
          Servicii cu plata: vitamin bar, bowling, biliard, internet cafe, centru Vip Spa & Wellness (diverse terapii, masaje si tratamente), spalatorie, telefon, fax, servicii medicale, sporturi acvatice motorizate.

          Plaja: La hotel veti gasi o plaja privata cu nisip si intrare lina in apa. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite la plaja.

          Pagina web: www.sueno.com.tr

          Alte informatii: in restaurante tinuta este obligatorie; accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari (o singura data pentru un sejur de minim 7 nopti); in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; animalele de companie nu sunt permise; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

          Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau   din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

          Harta

           
           

          Alte hoteluri in destinatie

          Lavitas Hotel

          Side, Antalya, Turcia

          de la 539.5 /pers

          19 % Last Minute
          BARUT B SUITES

          BARUT B SUITES

          Side, Antalya, Turcia

          de la 474 /pers

          50 % Last Minute
          THRONE BEACH RESORT&SPA

          THRONE BEACH RESORT&SPA

          Side, Antalya, Turcia

          de la 368 /pers