Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare:Hotelul se afla la 2km de portul din Alanya si Castel si la 150 de metri de plaja Kleopatra. Facilitati hotel:receptie deschisa non stop,serviciu concierge,2piscine,camera de jocuri,restaurant,camere pentru nefumatori,facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa,room-service,aer conditionat. Facilitati contra-cost:serviciu de transfer,seif,serviciu de spalatorie si calcatorie,inchiriere de biciclete,echipament de tenis,snorkelling,călărie,scufundări,caiac. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
IMPORTANT

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

-5% avans la inscriere; -inca 5% pana la 15.10.2024; -diferenta se achita cu pana la 30 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

CLUB DIZALYA

Alanya, Antalya, Turcia

de la 686 /pers

THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL SPA

Alanya, Antalya, Turcia

de la 559 /pers

BOTANIK PLATINUM

Alanya, Antalya, Turcia

de la 729 /pers