Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: Charmillion Sea Life Resort este un hotel de 4 si 5 stele deschis in anul 2010  in zona Nabq Bay, Sharm El Sheikh.

Localizare: Hotelul este situat in statiunea Sharm El Sheikh, in zona protejata Nabq Bay cu  access la plaja privata de nisip. Aeroportul International Sharm este localizat  la doar 5 km.

Facilitati: restaurant  principal de tip bufet; alte doua restaurante cu specific Asiatic si arabesc; 3  baruri; Asistenta medicala 24h contra cost; acess la internet; servicii de  taximetrie 24h contra cost; bus gratuit spre Naama Bay; magazine; piscina; serviciu  de curatatorie; acces la plaja cu un centru de diving, sala de fitness, sauna, spa, baie turceasca, salon de infrumusetare; piscina si loc de joaca pentru  copii; teren de tenis, teren de minifotbal, teren de volei, masa de tenis  contra cost, masa de billiard contra cost; facilitati pentru persoanele cu  dizabilitati; serviciu de intretinere a copiilor; parcare.

Dotari  camere: hotelul dispune de 282 camere dotate cu aer conditionat, TV LCD, mini frigider, seif, aparat de cafea si ceai, telefon, internet, balcon sau terasa.

Web:http://www.charmillionsealiferesort.com/

Nota  informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Xperience Kiroseiz Park Land

Sharm El Sheikh, Egipt

de la 839 /pers

JAZ MIRABEL BEACH RESORT

Sharm El Sheikh, Egipt

de la 859 /pers

SAVOY (SSH)

Sharm El Sheikh, Egipt

de la 749 /pers