Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Resortul Three Corners Ocean View El Gouna  este situat aproape de plaja privata cu nisip fin, din zona Abu Tig Marina si la 3 km de centrul orasului El Gouna. Aeroportul Hurghada se afla la 25,7 km. A fost deschis in anul 2004, iar ultima renovare a avut loc in anul 2016.

Tip masa: Mic dejun, All Inclusive

Facilitati hotel: Resortul dispune de un restaurant principal tip bufet,  2 restaurante A la carte cu specific belgian si italian, 4 baruri, cafenele, 1 piscina cu o priveliste extraordinara, coafor, bancomat, magazine, sala de fitness, aqua aerobic, tenis de masa, sauna cu masaj si jacuzzi. Se organizeaza spectacole de karaoke, lectii de limba araba, bingo, dansuri din buric.

Dotari camere: Camerele hotelului  cu o suprafata de 30 metri patrati au balcon sau terasa, minibar, seif, aer conditionat, TV prin satelit, telefon, room service, baie cu dus.

Pagina web: https://threecorners.com/hotels/ocean-view-prestige/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Early Booking
Ancient Sands Golf Resort El Gouna

Ancient Sands Golf Resort El Gouna

El Gouna, Hurghada, Egipt

de la 905 /pers

10 % Early Booking
Casa Cook El Gouna

Casa Cook El Gouna

El Gouna, Hurghada, Egipt

de la 1034 /pers

12 % Last Minute
Cook's Club El Gouna

Cook's Club El Gouna

El Gouna, Hurghada, Egipt

de la 670 /pers